Pastoralno kulturni center “Georgios”

Georgios
 

Prireditve v PKC Georgios in župnijski cerkvi sv. Jurija

 

A V G U S T


Koncert “Teo Collori in MOMENTO CIGANO” – četrtek, 4. avgusta ob 21. uri v Pastoralno kulturnem centru Georgios.

Lahko že rečemo, da gre za tradicionalni avgustovski koncert, glede na to, da je že tretje leto zapored.

Vstopnice (20 evrov) so na voljo v Caffe Teatru.

Lahko jih naročite tudi preko maila: kud.esko@gmail.com

Organizator: Kud Esko.


PANORAMA FESTIVAL – Wckd Nation (Slovenija) – ponedeljek, 15. avgusta ob 21. uri v Pastoralno kulturnem centru Georgios.

Glasba skupine WCKD NATION združuje svet jazza in popa, ki ju prepleta v moderen neo-soul. Umirjen vokal ostaja zvest vzorcem sodobnega R&B-ja, ki ga podpre inštrumentalna podlaga, ki ni le navdihnjena v jazzu in popu ampak tudi hip hopu in funku. Skupina WCKD NATION je septembra in oktobra 2018 izdala dva singla, TIME in TROUBLES, ki so ju dobro sprejeli na slovenskih radijskih postajah, kot tudi ljubitelji glasbe in glasbeni profesionalci. Konec oktobra 2018 je skupina nastopila v živo na Prvem programu Radia Slovenija in bila predstavljena v številnih drugih radijskih oddajah kot tudi v spletnih medijih.

Vstopnina: 15 eur, organizator: KD Obala Jazz.


KONCERT Denis Beganović – četrtek, 18. avgusta ob 21. uri v Pastoralno kulturnem centru Georgios.


KONCERT – ANIKA HORVAT in BIG BAND RTV SLOVENIJA – “Noč v Piranu / Una notte a Pirano” – petek, 26. avgusta ob 20.30 uri v Pastoralno kulturnem centru Georgios. Organizator: Avditorij Portorož, vstopnina 20 evrov. 

 


 

 

PANORAMA FESTIVAL – David Morgan’s Re:Union in Tomi Purich TP3 (Slovenija) – nedelja, 28. avgusta ob 21. uri v Pastoralno kulturnem centru Georgios.

TOMI PURICH TRIO:

Bobnarja Tomija Puriča poznamo predvsem kot vodjo različnih spremljevalnih zasedb pevcev slovenske popularne glasbe. A Tomi odpira novo poglavje v svojem ustvarjanju in je tako pred kratkim s triom izdal drugi album. Prav skladbe s tega albuma, ki ga je naslovil #brkoman. Tomi Purič – bobni, Peter Smrdel – bas, Aleš Ogrin – klaviature.

David Morgan’s Re:Union:

Anže Vrabec – klavir, Miha Koren – kontrabas, David Morgan – bobni.

Vstopnina: 15 eur, organizator: KD Obala Jazz.

S E P T E M B E R


Festival della POESIA – petek, 16. septembra v Pastoralno kulturnem centru Georgios. Organizator: Italijanska skupnost.